1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. GEVULDE KIP MET PAPRIKA IN DE RÖMERTOPF

GEVULDE KIP MET PAPRIKA IN DE RÖMERTOPF

  • Internationaal,
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 19-03-2007

Ingrediënten 4 personen


1 rode paprika1 groene paprika1 gele paprika250 gr gehakt half om half1 ei1 el paneermeelpeper,zout,nootmuskaat1 kip(ca 12 oo gr)1 tl paprikapoeder4 plakjes ontbijtspek1 glas witte wijn



EEN KLEURRIJK GERECHT

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

De römertopf 15 min. onder water zetten.vel elke paprika 1/4 deel in kleine stukjes snijden.in een kom het gehakt met het ei,paneermeel,de stukjes paprika met wat peper,zout en nootmuskaat vermengen.de kip vanbinnen en buiten met wat peper,zout en paprikapoeder bestrooien en met het gehaktmengsel vullen.de kip in de römertopf leggen en met het spek bedeken.de wijn over de kip schenken

Bereidingswijze

De römertopf met de deksel afsluiten en midden in een koude oven zetten.de oven op 250 graden zetten en de kip in 1 1/2 uur gaar laten worden.

Serveertip

Maak van de overgebleven paprika een lekkere salade met gebakken aardappels.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kramer1274


Reacties (5)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kramer1274
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top