1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Pasta met kip, geitenkaas en doperwten

Pasta met kip, geitenkaas en doperwten

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 17-03-2007

Ingrediënten 4 personen


300 gram kipfilet1 liter kippenbouillon350 gram penne250 gram diepvries doperwten1 courgette250 ml slagroom6 zongedroogde tomaatjes op olie1 eetlepel groene pestozout en peper100 gram geitenkaas



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd de courgette in blokjes. Snijd de tomaatjes in stukjes. Verkruimel de geitenkaas.

Bereidingswijze

Kook de kipfilet in de bouillon in een gesloten pas in 20 minuten gaar. Schep de kipfilet met de schuimspaan uit de pan en snijd hem in blokjes. Kook de pasta gaar in de bouillon. Kook de laatste 5 minuten de doperwten en courgette mee. Verwarm de slagroom in een steelpan. Giet de pasta en groenten af, laat ze uitlekken en doe ze in een schaal. Schep er de tomaatjes en pesto door. Roer er de kipblokjes en slagroom door. Breng het op smaak met zout en peper. Bestrooi het gerecht met de verkruimelde geitenkaas.

Bron

Boodschappen



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van luckyjo


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van luckyjo
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top