Gebakken kruidige forel

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
4 schoongemaakte forellen * peper * zout * 4 laurierbladeren * tijm * 4 plakjes bacon * 25 gram boter * 1 citroen.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Was de forellen, wrijf ze in met peper en zout, ook van binnen. Stop in elke forel een laurierblad en strooi er wat tijm in. Wikkel een plakje bacon om iedere forel. Leg de vis in een ingevette vuurvaste schotel, snijd de boter in stukjes en leg die op de vis. Bak de forel in een hete oven op 200 graden in 15 minuten gaar en bruin. Snijd de citroen in schijfjes en leg die op de forel.

Bron

Alles over koken

Serveertip

Serveer er geroosterde boterhammen bij.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

brando70 avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten