1 ananas2 eetlepels citroensap1 eetlepel vloeibare honing1/2 bakje mascarpone8 blaadjes basilicum1 zakje vanillesuiker
Paasontbijt
Maak de ananas schoon en snijd hem in de lengte in dunne plakken. Rooster de plakken in een hete grillpan zodat aan weerszijden goudbruine strepen ontstaan. Klop het citroensap en honing door de mascarpone. Stapel enkele plakken warme ananas dakpansgewijs op 4 borden en druppel de mascarponedressing erover. Snijd de blaadjes basilicum in fijne reepjes en meng ze met de vanillesuiker. Strooi het mengsel over de ananassalade.
Lauwwarm is de salade het lekkerste.
Allerhande
marianneoud 18-03-2007
Neem je recept mee. Dank je wel
Marianne
orphan 17-03-2007
Hallo,ik heb dit recept favoriet gezet en wilde je dit even laten weten,
Groetjes van Karin
nariam 16-03-2007
Groetjes Marian