1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. minibroodjes met roerei en bieslook

minibroodjes met roerei en bieslook

  • Nederlands, Ontbijt
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 15-03-2007

Ingrediënten 4 personen


6 eieren125 ml slagroomzout en peper25 gram boter4 eetlepels fijn gesneden bieslook8 minibroodjes



Paasontbijt

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Klop de eieren met slagroom in een grote kom met de garde los. Voeg zout en peper toe.

Bereidingswijze

Verwarm een koekenpan en laat de boter erin smelten. Schenk als de boter begint te kleuren in een keer het eimengsel in de pan. Blijf het constant roeren terwijl het ei op middelhoog vuur wordt verwarmt. Draai als het ei half gestold is het vuur onder de pan uit. Blijf roeren en voeg 2 eetlepels bieslook toe. Laat het roerei nog 5 minuten rusten. Beleg de minibroodjes met het roerei en strooi er nog 2 eetlepels bieslook over.

Bron

Allerhande



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van luckyjo


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van luckyjo
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top