Champignoncurry

  • Nederlands, Voorgerecht
  • 20-30 min.


Paasdiner

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
500 gram cham,pignons2 teentjes knoflook2 groene Spaanse peper1 eetlepel gehakte koriander1 eetlepel currypasta1 ui150 ml kokosmelkzout25 gram boterlaurierblaadjes
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Borstel de champignons schoon en halveer ze. Maak de knoflook schoon. Halveer de pepers en verwijder de zaadjes. Pureer de pepers, koriander, currypasta, knoflook, ui, kokosmelk en zout met de staafmixer.

Bereidingswijze

Verhit de boter in een pan en bak de champignons in 3 minuten goudbruin. Schenk het gekruide kokosmengsel erover en stoof alles zonder deksel op de pan in 10 minuten gaar. Serveer de champignoncurry inb een-persoonsbakjes en garneer met laurierblaadjes.

Bron

Boodschappen

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

luckyjo avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten