Meloensalade met appel en tomaat

  • Nederlands, Voorgerecht
  • 20-30 min.


Paasdiner

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
1 kleine meloen200 gram kerstomaatjes1/2 komkommer1 appelzout en peper2 eetlepels sinaasappelsap1 theelepel honing2 eetlepels gehakte munt300 ml yoghurt50 gram walnotenenkele blaadjes munt
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Verdeele het vruchtvlees van de meloen in bolletjes. Halveer de tomaatjes. Schil de komkommer en rasp hem grof. Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd hem in kleine stukjes. Meng de meloen met tomaatjes, appel en komkommer. Halveer de walnoten.

Bereidingswijze

Roer het sinaasappelsap, honing, munt, zout en peper door de yoghurt. Schenk de dressing over de vruchten en meng het door elkaar. Verdeel de salade over 4 glazen coupes. Garneer met de walnoten en blaadjes munt.

Bron

Boodschappen

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

luckyjo avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten