1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Antiliaanse keuken
  5. Karni Stoba

Karni Stoba

  • Antiliaans, Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 12-03-2007

Ingrediënten 4 personen


1,5 ltr water - zout - 2 el boter - 1 ui - 1 tomaat - 1 paprika - 2 tn knoflook - 1 stengel bleekselderij - peterselie - 2 el tomatenpuree - 500 gr rundvlees - limoensap - evt. aardappelen


Verder heb je nodig


Grote pan


Karni Stoba
Karni Stoba

Antiliaans recept voor gestoofd rundvlees

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Ui snipperen - tomaat, paprika, knoflook, bleekselderij, peterselie kleinsnijden - vlees in blokken snijden - vlees wassen met water en limoensap - aardappelen in blokjes

Bereidingswijze

Water, zout, boter, tomatenpuree en groenten in een pan. Vlees toevoegen en lang laten sudderen tot het gaar is en de saus helemaal is ingedikt. Ca. 20 min. voor opdienen aardappelblokjes toevoegen en mee laten koken.

Serveertip

Lekker met rijst of funchi (polenta) en gebakken banaan of groenten.

Bron

De Antiliaanse keuken, Sonia Garmers



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jolanda_70


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jolanda_70
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top