1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Tartaar met frietjes

Tartaar met frietjes

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 11-03-2007

Ingrediënten 1 personen


100 gram biefstuk tartaar1 eetlepel gesnipperde augurk1 eetlepel gesnipperde ui1 eetlepel mayonaise1 theelepel mosterd2 theelepels fijn gehakte peterseliezout en peper1 hard gekookt eiovenfriet4 ansjovisfilets



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de oven voor volgens de aanwijzing op de verpakking van de fiet. Doe de tartaar in een kom en meng er de stukjes augurk en ui, mayonaise, mosterd, peterselie, zout en peper door. Vorm van de tartaar een bal en druk hem plat. Pel het ei en snijd hem dwars doormidden.

Bereidingswijze

Leg de fietjes op een bakplaat en bak ze goudbruin in de oven. Schep de frietjes op een bord en leg de tartaar ernaast. Garneer het tartaartje met twee halve eieren die met de bolle kant naar boven worden gelegd. Leg kruislings de ansjovisfilet op de eihelften.

Bron

Boodschappen



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van luckyjo


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van luckyjo
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top