1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Pilav

Pilav

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 06-03-2007

Ingrediënten 4 personen


*1 kg varkensvlees
*5 uien
*2 kleine blikjes tomatenpuree
*1 groot blik perzikken op sap
*ketjap
*sambal
*gemberwortelpoeder



Pilav

Pilav van Agnes

Pilav van Agnes
Pilav

Pilav van Agnes gemaakt door Loesje

Pilav van Agnes gemaakt door Loesje
Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

*vlees in blokjes snijden en marineren in
ketjap met gemberpoeder.
* uien in ringen snijden
*perzikschijven in stukjes (sap apart houden)

Bereidingswijze

*vlees bakken in braadpan
*sambal en uienringen erbij doen
*Deksel op de pan tot de uien week worden.
*tomatenpuree erbij voegen en perziksap erbij
*Alles ? 30 min laten sudderen af en toe
roeren.
*Op het laatst de vruchten erdoor roeren.

Serveertip

Eten met rijst

Bron

Gekregen van kennis



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ggiea


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ggiea
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top