1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Zalmrolletjes met mierikswortel creme en bieslook

Zalmrolletjes met mierikswortel creme en bieslook

Door: ggiea

  • Nederlands, Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 06-03-2007

Ingrediënten 4 personen


*4 mooie plakken gerookte zalm
*circa 150g kruidenkaas b.v boursin
*verse bieslook
*1 el geraspte mierikswortel (potje van
Kühne)
*plukjes krulsla
*honing-mosterd dressing



4

Ontdek meer:

Bereidingswijze

*Roer roomkaas en mierikswortel naar smaak (vrij pittig) door elkaar.
*Bestrijk de zalmplakken met dit mengsel en
leg er sprieten bieslook op.
*Rol de zalm voorzichtig op en leg minstens
1 uur in de vriezer tot de vulling stevig
is.
*snijd de rollen met een scherp mes in dikke
plakjes.
*bekleed 4 bordjes met wat krulsla.
*besprenkel de sla met de dressing, verdeel
de plakjes zalmrol erover en garneer met
bieslook.

Serveertip

Geef er toast bij.

Bron

Vriendin



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ggiea
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top