Gevulde eieren met garnalen

  • Nederlands, Borrelhapje
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 03-03-2007

Lekkere eitjes, gemakkelijk te maken. De eidooier laat je er gewoon in zitten. Op ons laatste feestje vlogen ze weg.

Deel dit recept

Ingrediënten 12 personen
12 kleine eieren, liefst henne-eitjes
150 gram Hollandse garnalen
whisky-cocktailsaus
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Eieren hard koken. Pellen en halveren. Grootste deel garnalen vermengen met wat
Whisky-cocktailsaus. Op elk half ei een lepel garnalenmengsel en garneren met een paar garnalen.

Bereidingswijze

Op elk half ei een lepel garnalenmengsel en garneren met een paar garnalen.

Laatste reacties

ruthbrock avatar
ruthbrock 21-03-2007

ik heb dit uitgeprint, lijkt me heerlijk. tks,liefs ruth

sannerien avatar
sannerien 16-03-2007

Neem deze lekkere eitjes mee!

jazzez avatar
jazzez 09-03-2007

Heb nog even de eieren met whiskysaus en garnalen meegenomen. Snel klaar en toch lekker. Dank je wel. Ettien

hilde1007 avatar
hilde1007 07-03-2007

ook een fijn idee als borrelhapjes!

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten