1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Zalm
  5. Gevulde eieren met gerookte zalm

Gevulde eieren met gerookte zalm

Door: pwiggers

  • Nederlands, Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 03-03-2007

Ingrediënten 24 personen


12 kleine eieren, liefst henne-eitjes -
100 gram gerookte zalm -
100 gram bieslookroomkaas light (AH) -
kappertjes


Gevulde eieren met gerookte zalm
Gevulde eieren met gerookte zalm

Lekkere gevulde eitjes voor bij de borrel of een buffet.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Eieren hard koken. Pellen en halveren. ¾ deel van de gerookte zalm heel fijn snijden en vermengen met de bieslookroomkaas.

Bereidingswijze

Op elk half ei een lepel roomkaasmengsel. Garneren met reepjes gerookte zalm en kappertjes.



Reacties (4)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pwiggers
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top