Broodpudding op grootmoeders wijze

  • Nederlands, Nagerecht
  • 30-60 min.

Makkelijk en lekker

Deel dit recept

Ingrediënten 5 personen
-1 liter halfvolle melk
-150 g suiker
-2 zakjes vanillesuiker
-10 eetlepels Becel Bakken & Braden Vloeibaar + 1 eetlepel voor invetten van de bakvorm
-6 sneetjes oud brood zonder korst
-rozijnen
-1 jonagoldappel





Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 481,62 kcal
Koolhydraten 63,67 g
Eiwitten 10,32 g
Vetten 20,25 g
Benodigdheden
Bakvorm (springvorm)

Voorbereiding

-Breng de melk, suiker, vanillesuiker en Becel aan de kook en neem van het vuur.
-Het oude versneden brood zonder korst bij de melk voegen en goed mengen.
-De rozijnen en de appel in schijfjes toevoegen.

Bereidingswijze

-de bakvorm invetten met Becel en het deeg erin gieten, lichtjes overgieten met Becel en gedurende ca. 50 minuten in de oven bakken op 175°C.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar
marcdepester

Doorsturen

Home Recepten