Rosbiefrolletjes gevuld met rucola, roomkaas en gedroogde tomaten

  • Italiaans, Borrelhapje
  • 10-20 min.

Een SUPER lekker en gemakkelijk te maken borrelhapje. Valt bij iedereen in de smaak!

Deel dit recept

Ingrediënten 10 personen
20 plakjes rosbief -
4 gedroogde tomaten op olie (uitgelekt) -
50 gram rucola -
100 gram roomkaas
zout, peper
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze


Gedroogde tomaten heel fijn snijden.
Rucola (indien nodig ) wassen en goed afdrogen.
Rucola fijnsnijden.
Gedroogde tomaten en wat zout en peper door de roomkaas roeren.
Op elke plak rosbief 2 à 3 blaadjes rucola leggen.
Wat van het roomkaasmengsel erover verdelen en oprollen.
Vastzetten met een cocktailprikker.

Bron

Eigen recept

Serveertip

Heerlijk borrelhapje, maar ook als voorgerecht (bijvoorbeeld 3 rolletjes pp) ook super lekker.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

pwiggers avatar
pwiggers

Doorsturen

Home Recepten