1. Home
  2. Recepten
  3. Aardappelen
  4. Aardappelkoekjes
  5. Aardappelkoekjes met zalm, room en bieslook

Aardappelkoekjes met zalm, room en bieslook

  • Duits, Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 27-02-2007

Ingrediënten


300 gr gerookte zalm 4 el zure room 2 el bieslook, gesneden 1 kilo vastkokende aardappelen 2 uien, gesnipperde 2 eieren 1 tl zout olie om in te vetten



Echt leuk om te maken!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Schil de aardappelen en rasp ze grof. Wikkel de aardappelrasp in een theedoek en druk het vocht er uit. Doe de aardappelrasp in een kom en meng de rasp met de uien, de eieren en het zout. Verhit in een zware koekenpan voldoende olie om de bodem mee te bedekken. Schep volle lepels aardappelrasp in de pan, druk de porties plat en bak de aardappelpannenkoekjes aan beide zijden goudbruin. Serveer met de zalm, room en het bieslook.

Dit recept is te vinden in:



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud


Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top