300 gr gerookte zalm 4 el zure room 2 el bieslook, gesneden 1 kilo vastkokende aardappelen 2 uien, gesnipperde 2 eieren 1 tl zout olie om in te vetten
Echt leuk om te maken!
Schil de aardappelen en rasp ze grof. Wikkel de aardappelrasp in een theedoek en druk het vocht er uit. Doe de aardappelrasp in een kom en meng de rasp met de uien, de eieren en het zout. Verhit in een zware koekenpan voldoende olie om de bodem mee te bedekken. Schep volle lepels aardappelrasp in de pan, druk de porties plat en bak de aardappelpannenkoekjes aan beide zijden goudbruin. Serveer met de zalm, room en het bieslook.
naus_marijke 24-05-2007
Ik heb dit recept meegenomen! Bedankt voor het recept!
Groetjes,Marijke
grimmigbeertje 28-02-2007
lijkt me heerlijk
neem het mee
liefs van lucy