Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Spinazie
  6. Paddenstoelenrisotto met spinazie

Paddenstoelenrisotto met spinazie

Door: alb02

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 26-02-2007

Ingrediënten 4 personen


1 bakje kastanjechampignons (250 g)

1 ui

3 eetlepels (olijf)olie

300 g risottorijst (pak a 500 g)

2 groentebouillontabletten

1 flesje kookroom (light, 250 ml)

1 zak verse spinazie (300 g)

150 g boerenkaas (20+, versafdeling)


Verder heb je nodig


Mes
snijplank
braadpan
spatel
Koekenpan



Wie zegt dat een slank recept niet lekker kan zijn.
Hier eet ik mijn vingers bij op zo lekkerrrrrr!!!

Ontdek meer:

Voorbereiding


Bereidingswijze

Champignons schoonvegen en in plakjes snijden.
Ui pellen en snipperen.
In Braadpan 2 el olie verhitten en ui 1 min. fruiten.
Rijst toevoegen en 2 min. meebakken. bouillontabletten en 500 ml water beetje bij beetje toevoegen en rijst aan de kook brengen.
Na 10 min. room erdoor roeren.
In koekenpan 1 el olie verhitten en champignons in 5 min bruin bakken.
Champignons en spinazie door risotto scheppen en enkele min. door en door verhitten.
Risotto over vier borden verdelen.
Met kaasschaaf of dunschiller flinterdunne plakjes van kaas schaven en over risotto verdelen.


Serveertip


Bron

Www.ah.nl



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van alb02
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top