1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Spruitjes
  6. Biefstuk met roodfruitsaus en spruitjes

Biefstuk met roodfruitsaus en spruitjes

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 26-02-2007

Ingrediënten 4 personen


1 zakje gedroogd roodfruit (180 g)
2 zakjes spruitjes (geschoond, a 350 g)
1 ui
1 zak aardappelpuree (deelblokjes, 750 g)
2 schaaltjes biefstuk (a 300 g)
4 eetlepels boter


Verder heb je nodig


PanschaalmessnijplankKoekenpan


Een heerlijke stevige maaltijd.Met de favoriete groente van mijn man.Vandaar dat dit heerlijke gerecht regelmatig bij ons op tafel staat.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Fruit met 100 ml water in magnetron op vol vermogen (700 Watt) 2 min. verhitten. Spruitjes in 8 min. beetgaar koken. Ui pellen en snipperen. Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing verhitten. Biefstuk met peper bestrooien. In koekenpan boter verhitten. Biefstuk in 4 min. bruin en van binnen rosé bakken. Biefstuk uit pan halen, met zout bestrooien en even laten rusten. Ui en roodfruit door bakvet roeren en 2 min. meebakken. Aardappelpuree over vier borden verdelen, biefstuk erop leggen en roodfruit er half over scheppen. Met spruitjes serveren

Bron

Www.ah.nl



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van alb02


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van alb02
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top