1. Home
  2. Recepten
  3. Groente
  4. Witlof
  5. Witlof wokken
  6. Witlof wokken!

Witlof wokken!

  • , Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 25-02-2007

Ingrediënten 4 personen


4 รก 5 stronkjes witlof, 100 gr. magere spekreepjes, klontje boter, anderhalve eetlepel appelstroop, 1 eetlepel azijn, peper en zout naar smaak



Erg lekker!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Witlof in grove stukken snijden

Bereidingswijze

Wokpan verhitten en de spekreepjes in eigen vet roerbakken. Als ze lekker knapperig zijn uit de pan scheppen en daarna een klontje boter in de pan doen en de witlof al omscheppend in 3 minuten roerbakken. De appelstroop erbij doen en laten smelten. Daarna de eetlepel azijn toevoegen en het bijgerecht op smaak brengen met zout en peper. Op het laatste moment de spekjes toevoegen!

Dit recept is te vinden in:

Serveertip

Heerlijk met gekookte aardappelen en een gehaktbal! Hollandse kost met een apart groentegerecht!



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jerusa


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jerusa
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top