1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. roerbakschotel met spercibonen en champignonsaus

roerbakschotel met spercibonen en champignonsaus

Door: sonja19

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 25-02-2007

Ingrediënten 4 personen


400gr bieflappen(in reepjes)
1 knoflookteen(uitgeperst)
1 theelepel gemberpoeder
3 eetlepels sojasaus
500gr spercibonen
1 doosje maggie champignonsaus
3 eetlepels olie
2 rode uien(in ringen)


Verder heb je nodig


Wok
mes
steelpan
houten lepel
klopper
pan


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Meng het vlees met de knoflook-gember-soja
en laat het 5 minuten staan
snij de ui in ringen

Bereidingswijze

Kook de spercibonen gaar,maak de saus klaar volgens de gebruiksaanwijzing,verhit de olie in een wok en bak het vlees,voeg daarna de uien erbij en vervolgens de boontjes,bak het geheel 3 minuten,doe dan de saus erdoor

Serveertip

Lekker met zilvervliesrijst

Bron

Op een pakje van maggiesaus



Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sonja19
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top