Slow-Cooker recept Varkensrollade met sherry en rode uien

  • Engels, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.


src=http://webpaspoort.wereld.nl/wc_filewrapper?filetype=jpg&img=20070224105258.jpg>
De zachte smaak van het varkensvlees wordt versterkt door de volle, verrukkelijke saus.
Dit recept is gemaakt voor de Slow-Cooker.

Deel dit recept

Ingrediënten 8 recipe.people
4 grote rode uien dun gesneden350 gram zilveruitjes75 gram boterzoutvers gemalen peper2 kg varkensrollade90 ml sherry om te koken1 el fijngehakte peterselie45 ml maïzena30 ml water
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Slow-Cooker

Voorbereiding

  • Rode uien en zilveruitjes in een middelgrote koekenpan in boter sauteren totdat ze zacht zijn
  • Op smaak brengen met zout en peper
  • De varkensrollade met zout en peper inwrijven

Bereidingswijze

  • De varkensrollade in de slow-cooker leggen
  • Gesauteerde uien, sherry en peterselie toevoegen
  • Deksel erop en 8-10 uur op LAAG stoven(of 5-6 uur op hoog)
  • Na het stoven Varkensrollade uit de Aardewerk Kookpot halen en 15 minuten laten staan alvorens het in plakken te snijden
  • Slowcooker op hoog zetten
  • Maïzena en water mengen en daarna de sappen uit de Aardewerk Kookpot onder continu roeren toevoegen
  • Zo bindt U de saus

Bron

Rival Smart Pot

Serveertip

  • Varkensrollade met ui en sherrysaus opdienen

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

sharktales avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten