Slow-Cooker recept Varkensrollade met sherry en rode uien
- Engels, Hoofdgerecht
- 10-20 min.
src=http://webpaspoort.wereld.nl/wc_filewrapper?filetype=jpg&img=20070224105258.jpg>
De zachte smaak van het varkensvlees wordt versterkt door de volle, verrukkelijke saus.
Dit recept is gemaakt voor de Slow-Cooker.
Ingrediënten 8 recipe.people
4 grote rode uien dun gesneden350 gram zilveruitjes75 gram boterzoutvers gemalen peper2 kg varkensrollade90 ml sherry om te koken1 el fijngehakte peterselie45 ml maïzena30 ml waterBenodigdheden
Slow-CookerVoorbereiding
- Rode uien en zilveruitjes in een middelgrote koekenpan in boter sauteren totdat ze zacht zijn
- Op smaak brengen met zout en peper
- De varkensrollade met zout en peper inwrijven
Bereidingswijze
- De varkensrollade in de slow-cooker leggen
- Gesauteerde uien, sherry en peterselie toevoegen
- Deksel erop en 8-10 uur op LAAG stoven(of 5-6 uur op hoog)
- Na het stoven Varkensrollade uit de Aardewerk Kookpot halen en 15 minuten laten staan alvorens het in plakken te snijden
- Slowcooker op hoog zetten
- Maïzena en water mengen en daarna de sappen uit de Aardewerk Kookpot onder continu roeren toevoegen
- Zo bindt U de saus
Bron
Rival Smart Pot
Serveertip
- Varkensrollade met ui en sherrysaus opdienen