Appelkaneelbrood

  • Belgisch, Brood
  • > 120 min.
  • Geplaatst op 23-02-2007

Appelkaneelbrood voor de broodbakmachine. Een lekker mals brood. Heerlijk met roomboter besmeerd.

Deel dit recept

Ingrediënten
300 ml water
450 gram witte bloem
10 gram gedroogde gist
10 gram suiker
10 gram zout
20 gram boter
2 eidooiers
10 gram kaneel
250 gram geraspte appel
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Doe alle ingredienten in de vorm, behalve de appel. Selecteer het programma normaal. De appel toevoegen na het eerste piepsignaal.

Bron

Jerryce cuisine

Serveertip

Zoals ik al zei : lekker met roomboter, en eventueel nog een klein beetje suiker erop. Eet smakelijk.

Laatste reacties

orphan avatar
orphan 26-10-2011

ik heb deze recept mee genomen

jet7 avatar
jet7 18-03-2007

Hmmmmmmmm lijkt me lekker!! Ik pik het mee!! bedankt!!!!!! Groeten Jet

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten