Brownies van witte chocolade

  • Amerikaans, Banket
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 21-02-2007

Zeer lekker en eens iets anders dan de originele brownies.

Deel dit recept

Ingrediënten
500g witte chocolade, in stukken - 150g boter of margarine - 6 eieren - 350g suiker - 350g zelfrijzende bloem - 175g noten, naar keuze (ik gebruikte een mengeling) - 2 zakjes vanillesuiker
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 190°C.
Smelt 200g chocolade met de boter. Laat afkoelen.
Klop de eieren en de suiker tot het mengsel wit en romig is. Zeef dan de bloem en voeg die toe aan het eimengsel.
Klop er nadien ook de gesmolten boter met chocolade onder, samen met de vanillesuiker.
Als slot mogen de noten en de overige witte chocolade in stukjes eronder gemengd worden.
Bak ongeveer 45 minuten en controleer met een breinaald of die er droog uitkomt.

Smakelijk!

Laatste reacties

kaatjevliet avatar
kaatjevliet 04-01-2011

Ik heb deze vandaag gemaakt..... maar ik ben niet enthousiast. Ik hoop maar dat echtgenoot hem morgen aan zijn collegae wil opvoeren.

chantalp avatar
chantalp 22-02-2007

Ik heb je recept meegenomen, Lijkt me heerlijk. Groetjes Chantal

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten