Aardappel-uienschotel al forno

  • Fusion, Ovenschotel
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 21-02-2007

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
ca. 1 kg. aardappelen, zout, kilo uien, 1 rode paprika, half potje zilveruitjes, 1 dl. droge witte wijn, 2 eieren, 1blik champignonsoep (geconcentreerd), bieslook, boter, 150 gr. geraspte kaas, peper, paprikapoeder.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

De gekookte aardappelen in plakjes snijden, uien in ringen snijden en gaar koken in weinig water, paprika in reepjes snijden, wijn, eieren, bieslook en soep door elkaar mengen.
ovenschotel invetten, helft van aardappel, ui kaas, zilveruitjes, paprika in de schaal doen. helft van soepmengsel er over schenken. herhalen. peper erover strooien. kaas erover strooien en wat paprika. in ca. 40 min. gaarbakken bij 200 graden.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten