1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Fusion keuken
  5. Aardappel gepoft met gorgonzola en peer

Aardappel gepoft met gorgonzola en peer

  • Fusion, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 21-02-2007

Ingrediënten 4 personen


150 g kaas (Gorgonzola)
45 g walnoot
4 aardappelen
4 eetl. magere kwark
1/5 peer
peper naar smaak



Aparte combi, wel erg lekker

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Aardappels goed schoon boenen, dep ze droog en prik er met een vork gaatjes in. Leg de aardappelen op een velletje wit keukenpapier in de magnetron. Laat ze onafgedekt op vol vermogen bijna gaar worden. reken circa 6 minuten per aardappel. Laat ze buiten de magnetron nog 10 minuten nagaren.

Ondertussen walnoten grofhakken.
Peer schillen, klokhuis verwijderen en vruchtvlees in kleine blokjes snijden.
In kom gorgonzola en kwark tot glad mengsel roeren.
Op smaak brengen met peper.
Peerblokjes erdoor roeren.
Aardappels inkruisen en iets opendrukken.
Op vier borden 1 aardappel zetten.

Gorgonzolamengsel over de aardappels verdelen.
Walnoten erover strooien.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van schnuckie


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van schnuckie
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top