1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. luchtige vanille kwark yoghurt

luchtige vanille kwark yoghurt

  • , Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 21-02-2007

Ingrediënten 4 personen


1 bakje aardbeien, gewassen
1 el suiker
2 tl rozenwater (Turkse/Marokkaanse winkel)
1 beker rijstepap
1 bekertje (125 ml) slagroom
500 ml vanillekwarkyoghurt
lange vingers, bij het serveren



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Haal de kroontjes van de aardbeien. Hou er vier apart, snij de overige in stukjes. Doe in een steelpannetje met suiker, rozenwater en 50 ml water en breng tegen de kook aan. Laat zachtjes koken tot de aardbeien zacht zijn. Verdeel over 4 glazen of kommen. Verdeel de rijstepap over de aardbei. Klop de slagroom zeer stijf en schep 500 ml vanillekwarkyoghurt erdoor. Schep met een grote lepel in de glazen, serveer met een aardbei bovenop en een lange vinger ernaast.


Bron

Elle eten



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van greetje5


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van greetje5
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top