Het was heeeerlijk! Aanradertje

Dit recept is altijd een succes als ik eters heb, heb het eens van mijn vriendin gerkregen omdat het haar succes recept was wilde ik het wel eens proberen en ook hier is het een succes.
Kipfilet in blokjes snijden en in boter en olie bakken met peper en zout. Uit de pan halen , even apart houden. De uien in het overgebleven vet fruiten. Een kopje water toevoegen samen met het teentje (uitgeperste) knoflook. Daarna toevoegen: de ketchup, ketjap, azijn, bruine suiker en pindakaas. De stukjes kipfilet en de saus gaar stoven. Vlak voor het opdienen de taugé toevoegen.
Serveren met rijst en kroepoek.
Vriendin
OPK 10-06-2020
Gisteren voor het eerst gemaakt. In basis een erg veelzijdig gerecht. Voor deze eerste keer heb ik 2 eetlepels sambal Oelek toegevoegd. Naar smaak zou je ook andere typer sambal kunnen toevoegen. Taugé is vanwege de structuur onmisbaar in dit gerecht. Een paar cashew nootjes op het laatst er bij zou ook kunnen. Kortom variatie mogelijkheden genoeg. Bedankt!
sjanieippel258 05-12-2019
maak dit al jaren en het is mijn favorite recept
Joanne7 04-11-2019
Wij vinden dit heerlijk!
De taugé kun je ook vervangen door champignons.
En als garnering seroendeng.
Meatball89 12-10-2019
Dankjewel. Niet super, wel smakelijk. Eat weinig kip en veel saus overigens.
kado64 08-08-2019
Dank!! Lekker! Likt t meest op kip in satésaus.