Provençaals lamsrack

  • Frans, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Provençaals lamsrack

    Provençaals lamsrack

    Provençaals lamsrack

  • Provençaals lamsrack

    Provençaals lamsrack

    Provençaals lamsrack


Zo lang mogelijk laten marineren, des te lekkerder is dit Provençaals lamsrack recept.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 128,37 kcal
Koolhydraten 5,51 g
Eiwitten 6,44 g
Vetten 8,56 g
Benodigdheden
  • ovenschaal

Voorbereiding

  • Pureer de knoflook, tomaten, rozemarijn, tijm, olie, tomatenpuree, kappertjes,paprikapoeder en zout en pepernaar smaak met een staafmixer of keukenmachine
  • Snijd zo nodig het vlies van de lamsracks en bestrijk het vlees met het tomatenmengsel
  • Laat het vlees 2 uur of nog veel langer afgedekt in een koelkast marineren
  • verwarm de oven voor op 180 graden

Bereidingswijze

  • Doe de lamsrack in een ovenschaal en braad het vlees 15 minuten in de oven
  • Het vlees mag van binnen nog rosé zijn

Bron

Kook ook oven

Serveertip

  • Lekker met gepofte aardappelen met kruidenboter en een salade

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

sharktales avatar
sharktales

Doorsturen

Home Recepten