Spekstrudel

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 18-02-2007

Een smakelijk succes. Een opgerold speklapje gevuld met appel, kaneel en stroop.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
  • 4 magere speklapjes
  • appel
  • kaneel
  • stroop
  • Boodschappen bestellen
    Benodigdheden
  • vershoudfolie
  • coctailprikkertjes
  • koekenpan
  • Voorbereiding

    Speklapjes tussen vershoudfolie plat rollen. Appel schillen en in partjes snijden

    Bereidingswijze

    Appel verdelen over de speklapjes. Bestrooien met kaneel en stroop erover schenken. De speklapjes in de pan mooi bruin braden.

    Serveertip

    Smullen maar.

    Laatste reacties

    Er zijn nog geen reacties

    Bewaren in kookboek

    Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

    Over de plaatser

    Doorsturen

    Home Recepten