1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Braziliaanse keuken
  5. Kangoeroe Medaillons of Ossehaas met Mangomarmalade

Kangoeroe Medaillons of Ossehaas met Mangomarmalade

Door: preheuvel

  • Braziliaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 18-02-2007

Ingrediënten 2 personen


- Kangeoroemedaillons
- 100gr boter
- 3 eetlepels suiker
- 2 eetlepels witte wijnazijn
- 1 theelepels kerriepoeder
- 1 theelepel gember
- 1 mango
- 1 appel
- Verse Peterselie
- Peper en zout


Verder heb je nodig


- pan


Kangoeroe Medaillons of Ossehaas met Mangomarmalade

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

- mango en appel in blokjes snijden
- peterselie fijnhakken

Bereidingswijze

Verhit de in blokjes gesneden mango, appel en de helft van de boter in een pan. Voeg de suiker, kerrie en gember toe en verwarm enkele minuten. Voeg de witte wijnazijn en 2 eetlepels water toe en kook het geheel tot een marmelade ontstaat. Bestrooi de kangoeroemedaillons met peper en zout. Verhit de rest van de boter in een koekenpan en bak de medaillons bruin en naar wens gaar. Haal de kangoeroemedaillons uit de pan en laat in aluminiumfolie rusten. Voeg 4 eetlepels water aan het bakvet toe en breng de jus op smaak met peper en zout. Serveer de kangoeroemedaillons met jus en de marmelade. Garneer met verse peterselie.

Serveertip

Lekker met gebakken aardappelpartjes en een salade.

Bron

AH (vleesverpakking)



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van preheuvel
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top