Kangoeroe Medaillons of Ossehaas met Mangomarmalade

  • Braziliaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 18-02-2007

Kangoeroe Medaillons of Ossehaas met Mangomarmalade

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
- Kangeoroemedaillons
- 100gr boter
- 3 eetlepels suiker
- 2 eetlepels witte wijnazijn
- 1 theelepels kerriepoeder
- 1 theelepel gember
- 1 mango
- 1 appel
- Verse Peterselie
- Peper en zout
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
- pan

Voorbereiding

- mango en appel in blokjes snijden
- peterselie fijnhakken

Bereidingswijze

Verhit de in blokjes gesneden mango, appel en de helft van de boter in een pan. Voeg de suiker, kerrie en gember toe en verwarm enkele minuten. Voeg de witte wijnazijn en 2 eetlepels water toe en kook het geheel tot een marmelade ontstaat. Bestrooi de kangoeroemedaillons met peper en zout. Verhit de rest van de boter in een koekenpan en bak de medaillons bruin en naar wens gaar. Haal de kangoeroemedaillons uit de pan en laat in aluminiumfolie rusten. Voeg 4 eetlepels water aan het bakvet toe en breng de jus op smaak met peper en zout. Serveer de kangoeroemedaillons met jus en de marmelade. Garneer met verse peterselie.

Bron

AH (vleesverpakking)

Serveertip

Lekker met gebakken aardappelpartjes en een salade.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten