Neiman-Marcus chocoladekoekjes

  • Amerikaans, Banket
  • 20-30 min.

Deel dit recept

Ingrediënten
180 g boter of margarine, 60 g suiker, 70 g rietsuiker, 1 zakje vanillesuiker, snufje zout, 1 ei, 150 g bloem, 60 g maizena, 1 zakje backin, 200 g pure chocolade, in stukjes.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

De boter met de kristal-, de riet- en de vanillesuiker en het zout schuimig kloppen, het ei erdoor roeren. Bloem, maizena en Backin door elkaar mengen, zeven en met de stukjes chocolade door het botermengsel roeren. Het deeg afgedekt een uur in de koelkast laten rusten.
Steeds van een volle theelepel deeg een balletje vormen, de balletjes 5 cm uit elkaar. Ongeveer 15 minuten in de oven (175 graden).

Bron

Internet

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

jefnl avatar
jefnl

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten