1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Cupidoos kost

Cupidoos kost

Door: trudy47

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 14-02-2007

Ingrediënten 2 personen


300 gram zalmfilet
150 gram tomaten
6 eetlepels geraspte kaas
3 eetlepels droge witte wijn
1 teentje knoflook
1 kleine courgette
1 eetlepel fijngesneden basilicum
1 eetlepel paneermeel
1 eetlepel olijfolie
peper,zout



Een echt valentijnsrecept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kruis de tomaten in en overgiet ze met kokend water.Laat ze 5 min.staan,spoel ze af onder koud water en ontvel ze.Snijd de tomaten in stukjes.Pel en snipper de knoflook,was en snijd de courgette in dunne plakjes.Was de vis en dep hem droog.Bestrooi de vis met peper en zout.Verwarm de oven voor op 200C.Vet een ondiepe Ovenschaal in met olie.Leg de zalmfilets erin en verdeel de knoflook,basilicum en tomaat erover.Leg de courgetteplakjes er dakpansgewijs op.Bestrooi met zout naar smaak.Meng de kaas met de wijn en paneermeel.Verdeel het mengsel over de courgette.Laat het gerecht in 20 min.gaar worden en gratineren.Serveer er gebakken aardappelen bij.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van trudy47
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top