1. Home
  2. Recepten
  3. Spaanse keuken
  4. Griekse prikkers met gazpachodip

Griekse prikkers met gazpachodip

Door: pwiggers

  • Spaans, Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 13-02-2007

Ingrediënten


1 komkommer -
4 vleestomaten -
200 gram feta -
zwarte olijven - peper, oregano
Voor de Gazpachodip:
kwart komkommer -
stukje rode paprika -
1/2 kleine ui -
1 teentje knoflook -
1 vleestomaat -
1/2 el citroensap -
1 el olijfolie -
zout, peper


Verder heb je nodig


Sateprikkers

Griekse prikkers met gazpachodip
Griekse prikkers met gazpachodip

Pas gemaakt voor een feestje. Lekker met een gazpacho-dip!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Komkommer schillen. Zaadlijsten verwijderen. Komkommers, tomaten en feta in blokjes snijden.

Bereidingswijze

Om en om aan prikkers rijgen. Bestrooien met peper en oregano
Voor de Gazpachodip:
Alles schoonmaken en in stukken snijden. In food processor pureren. Op smaak maken met zout, peper, wat olijfolie en citroensap.

Serveertip

Lekker bij een uitgebreide borrel



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pwiggers
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top