1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Granola

Granola

  • Internationaal, Ontbijt
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 11-02-2007

Ingrediënten 4 personen


450 gram havervlokken
100 gram blanke amandelen
100 gram fijngehakte hazelnoten
100 gram ongeroosterde cashewnoten
100 gram fijngehakte walnoten
25 gram sesamzaad
25 gram zonnebloempitten, geroosterd
8 el vloeibare honing
2 el zonnebloemolie



Granola
Granola
Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180ºC.
Meng alle droge ingrediënten door elkaar. Roer vervolgens de honing en de olie er goed doorheen. Spreid het mengsel uit op een ingevette bakplaat en bak het 20 minuten in de oven.
Neem het bakblik uit de oven, keer het mengsel om en breek het in stukjes. Bak ze nog 40 minuten en zorg ervoor dat ze gelijkmatig bruin worden. Breek de nog warme granola in kleine stukjes.

Serveertip

Dit kan gemakkelijk een maand bewaard worden in een luchtdicht afgesloten trommel.

Dien op met yoghurt, kwark, melk, honing, vruchtensappen of vers fruit.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van fitandfood


Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van fitandfood
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top