1. Home
  2. Recepten
  3. Multi-culturele keuken
  4. GEURIGE SOSATIES

GEURIGE SOSATIES

  • Multi-cultureel,
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 10-02-2007

Ingrediënten 4 personen


500 g varkenshaas in groter blokjes (3X3 cm)
500 g lamsbout in groter blokjes
500 biefstuk in groter blokjes
4 e chutney
4 e tomatenketchup
4 e mayonaise
4 e worcestersaus
8 citroenbladeren, gescheurd
300 tot 400 ml azijn
2 eieren
2 e kerriepoeder
2 e kurkuma (geelwortel)
uien in ringen gesneden
zout



Heerlijke saté bijgerecht voor onder grill of bij BBQ (een recept uit zuid afrika)

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Vermeng alle marinade ingrediënten, behalve uien en zout.
2. Pak in lagen om en om het vlees, uien en saus in een bak.
3. Laat tenminste een dag marineren in koelkast.
4. Rijgt vlees volgens soort om en om aan saté pennen en maak gaar onder grill of op BBQ. 5. Geur met zout past aan einde van garing-tijd.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top