Pitabroodje gevuld met kerrie-mangosalade en rauwe ham

  • 0-10 min.

We doen er weer eens een Sonja Bakker gerecht bij. Maar deze is wel erg lekker.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
200 gram rauwe ham

150 gram kipkerrie salade

4 pitabroodjes

50 gram ijsbergsla

1 rijpe mango

1 tl gedroogde tijm
komkommerplakjes
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Mango schillen.Snijd plakken richting de pit.
Snijd de helft van de plakken in kleine stukjes.
Meng de stukjes mango samen met de tijm door de kipkerrie salade.
Pitabroodjes roosteren of in de oven verwarmen.
Snijd ze open.Leg de onderste helften op borden.
Leg daar wat ijsbergsla op en daar boven op een schep kipkerrie mengsel.Rol de plakjes ham op en leg die samen met de overgebleven mangoschijven en komkommer op de salade.Kapje erop doen.

Bron

Sonja Bakker

Serveertip

Zelf doe ik grote pita's mag wel niet van Sonja maar het is zo lekker.

Ik weet zeker dat dit het ook goed doet op een buffet.

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

chantalp avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten