Pitabroodje gevuld met kerrie-mangosalade en rauwe ham
- 0-10 min.
We doen er weer eens een Sonja Bakker gerecht bij. Maar deze is wel erg lekker.
Ingrediënten 4 personen
200 gram rauwe ham150 gram kipkerrie salade
4 pitabroodjes
50 gram ijsbergsla
1 rijpe mango
1 tl gedroogde tijm
komkommerplakjes
Bereidingswijze
Mango schillen.Snijd plakken richting de pit.
Snijd de helft van de plakken in kleine stukjes.
Meng de stukjes mango samen met de tijm door de kipkerrie salade.
Pitabroodjes roosteren of in de oven verwarmen.
Snijd ze open.Leg de onderste helften op borden.
Leg daar wat ijsbergsla op en daar boven op een schep kipkerrie mengsel.Rol de plakjes ham op en leg die samen met de overgebleven mangoschijven en komkommer op de salade.Kapje erop doen.
Bron
Sonja Bakker
Serveertip
Zelf doe ik grote pita's mag wel niet van Sonja maar het is zo lekker.
Ik weet zeker dat dit het ook goed doet op een buffet.