1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Honing-appelschijfjes

Honing-appelschijfjes

  • Belgisch,
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 07-02-2007

Ingrediënten


2 zoete appelen
citroensap
vloeibare honing



Eenvoudig en makkelijk. Lekker en lang te bewaren in een goed gesloten doos.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Steek met een appelboor het klokhuis uit de appelen
-snij ze ongeschild in plakken van zowat 1cm breed
-besprenkel ze aan beide zijden met citroensap zodat ze niet verkleuren en kwast ze ook aan beide kanten in met honing.
-Spreid ze mooi uit op een bakplaat en zet ze ongeveer 6 u( jawel ze hebben tijd nodig om te drogen) in oven op maximum 70°C keer ze in de helft van de tijd om.Ze zijn goed als ze een beetje taai aanvoelen.Laat ze afkoelen en bewaar ze koel en droog.

Bron

Libelle



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hilde1007


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hilde1007
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top