1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Cannelloni
  6. Cannelloni met groentjes en drie kazen

Cannelloni met groentjes en drie kazen

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 07-02-2007

Ingrediënten 4 personen


16 rolletjes cannelloni 400 gr mediterane groentenmix(hier diepvries colruyt) 250 gr roze garnalen 150gr mozarella 3 eetlepels parmezan 200 gr cambozola 7 dl melk 1/2 blokje visbouillon 2 eetlepels olijfolie 3 eetlepels bloem 3 eetlepels boter nootmuskaat peper &zout



T'is eens iets anders!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snij de cambozola in kleine stukjes

Bereidingswijze

-verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpan en stoof de bevroren groentenmix samen met de roze garnalen en het bouillonblokje gedurende 5'
-Roer de gemalen parmezan onder de groenten en vul de cannelloni op met dit mengsel,leg de cannelloni in een ovenschaal,gietg overblijvend mengsel over de cannelloni.
--smelt in dezelfde pan boter en roer er de bloem onder.Laat even drogen en voeg er al roerend de melk bij. Voeg de cambozola toe en laat smelten in de saus. Kruid naar smaak met p,z,nootmuskaat Giet over de cannelloni.
-Strooi de mozarella over de schotel en plaats gedurende 40' in een voorverwarmde oven op 200°c

Bron

Folder colruyt



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hilde1007


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hilde1007
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top