Kipfilet met Italiaanse Ham-kaassaus

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 05-02-2007

In een mooi schaaltje is deze kipfilet met pasta een leuk onderdeel van een kerstmenu met allerlei kleine hapjes.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
*3 eetlepels vloeibare margarine *400 gr kipfilet, in reepjes *100 ml droge witte wijn of kippenbouillon *1 doosje MAGGI Ham-Kaas Saus *2 eetlepels rode pesto *8 zwarte olijven zonder pit, in plakjes *2 eetlepels basilicum, fijngesneden
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verhit de margarine in een braadpan en bak de kip zachtjes rondom bruin. Voeg de wijn toe en stoof de kip in 5 minuten zachtjes gaar. Bereid de MAGGI Ham-Kaas Saus volgens de aanwijzingen en roer de saus met de pesto en olijven door het stoofvocht van de kip. Warm het geheel nog even zachtjes door en strooi de basilicum erover.

Bron

© 2006 vrouwonline.nl

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten