Kipfilet met Italiaanse Ham-kaassaus
- Nederlands, Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op 05-02-2007
In een mooi schaaltje is deze kipfilet met pasta een leuk onderdeel van een kerstmenu met allerlei kleine hapjes.
Ingrediënten 4 personen
*3 eetlepels vloeibare margarine *400 gr kipfilet, in reepjes *100 ml droge witte wijn of kippenbouillon *1 doosje MAGGI Ham-Kaas Saus *2 eetlepels rode pesto *8 zwarte olijven zonder pit, in plakjes *2 eetlepels basilicum, fijngesnedenBereidingswijze
Verhit de margarine in een braadpan en bak de kip zachtjes rondom bruin. Voeg de wijn toe en stoof de kip in 5 minuten zachtjes gaar. Bereid de MAGGI Ham-Kaas Saus volgens de aanwijzingen en roer de saus met de pesto en olijven door het stoofvocht van de kip. Warm het geheel nog even zachtjes door en strooi de basilicum erover.
Bron
© 2006 vrouwonline.nl
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties