1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Bietjes met rucola en pijnboompitjes

Bietjes met rucola en pijnboompitjes

Door: chaootje

  • , Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 02-02-2007

Ingrediënten 4 personen


500 g gekookte rode bietjes
4 el olijfolie extra vierge (C1000)
1 1/2 el balsamicoazijn
2 tl appelstroop
peper, zout
5 el pijnboompitten
1 zak rucola à 75 g (C1000)


Bietjes met rucola en pijnboompitjes
Bietjes met rucola en pijnboompitjes


Bron: www.C1000.nl

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Ontvel de bietjes en snijd ze in blokjes.
Klop een dressing van de olie, de azijn, de appelstroop en peper en zout naar smaak.
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan lichtbruin, schud ze op keukenpapier en laat ze afkoelen.
Schep de bieten met de rucola en de dressing door elkaar. Strooi de pijnboompitten erover. Lekker met gebakken aardappelen en een varkenshaasje.



Reacties (7)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chaootje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top