1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Broccoli
  6. AARDAPPELTJES MET MOSTERD EN BROCCOLI

AARDAPPELTJES MET MOSTERD EN BROCCOLI

Door: harry_bijl

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 02-02-2007

Ingrediënten 2 personen


Aardappel dobbelsteentjes uit het koelvak.
Kruidenzout, 1 theelepel paprikapoeder,
1 flinke stronk broccoli, 1 rode ui,
1 bosje lenteuitjes,1 eetlepel grove
mosterd,margarine.


Verder heb je nodig


Braadpan...,


RECEPT VAN DE MAAND.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Versnipper de ui en snijd de lente-ui in
ringen.Haal de roosjes van de broccoli en
snijd de mooie stelen in stukken. Kook
deze in tien minuten gaar en houd het warm.
Verwarm intussen wat olie of margarine
in de pan en bak hierin de rode ui aan.
Voeg de aardappeltjes toe en roerbak deze
op hoog vuur. Voeg ook het gekruide zout
en paprikapoeder toe.
Bak in een steelpannetje de lente-ui in wat
margarine totdat deze bruin is.
Blus af met met een beetje water en voeg de
mosterd toe.Roer het geheel goed door.
Serveer de aardappeltjes,de broccoli en de jus met een stuk gebakken vis of vers gerookte zalm.

Bron

©



Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van harry_bijl
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top