1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Pesto
  5. Amuse van een dopwerten-kaviaar, pijnboompitten en pesto

Amuse van een dopwerten-kaviaar, pijnboompitten en pesto

  • Frans, Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 01-02-2007

Ingrediënten 8 personen


100 g doperwten beetgaar
1 eetl extra vergine olijfolie
zout ca 20 gr pijnboompitten geroosterd 2 tl rode pesto
1 peer, geschild en in kleine reepjes gesneden



Een aangepaste versie van een doperwten amuse.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Pureer de erwten met de staafmixer en voeg de olijfolie toe, de pesto en de geroosterde pijnboompitjes.
Breng op smaak met zout.
Verdeel de erwtenpuree over de lepels.
Garneer met de reepjes peer.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top