1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Hazelnootsoesjes met ijs

Hazelnootsoesjes met ijs

  • Nederlands, Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 01-02-2007

Ingrediënten 4 personen


8 slagroomsoesjes
1 zakje hazelnoten (75 g)
4 eetlepels hazelnootpasta wit (pot a 600 g)
4 bollen vanilleroomijs


Verder heb je nodig


Messnijplankijsschepdiep bord


Heerlijk en zo snel klaar!!En het ziet er nog mooi uit ook!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Hazelnoten grof hakken, in droge koekenpan kort roosteren en in diep bord laten afkoelen. Bovenkant en zijkant van soesjes dik met duo penotti besmeren. Soesjes in gehakte noten dopen. Soesjes over vier borden verdelen en bol ijs erbij scheppen.

Serveertip

Ook erg lekker!I.p.v. de chocopasta chocolade au bain marie smelten en er wat slagroom bij doen. soesjes door de gesmolten chocolademengsel en de hazelnoten halen en in de koeling hard laten worden!

Bron

Www.ah.nl



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van alb02


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van alb02
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top