1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Amuse van eendenborstfilet met sherrypruimen en crandberysau

Amuse van eendenborstfilet met sherrypruimen en crandberysau

Door: marianneoud

  • Frans, Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 31-01-2007

Ingrediënten 8 personen


5 gewelde pruimen zonder pit1 eetl .droge sherry1 pakje gerookte eendenborstfilet4 eetl. Cranberrycompote6 takjes kervel



Een prachtige amuse uit een boek van Meneer Heijn

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Pruimen halveren.Pruimen met snijkant naar boven tegen elkaar leggen en besprenkelen met sherry.Sherry ca. 5 minuten laten intrekken.Vervolgens een vleesplakje om de pruim rollen.Rolletjes in lepelholten leggen.In pan cranberrycompote iets verwarmen en over de rolletjes scheppen.Lepels garneren met takje kervel en serveren op schaal.



Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top