Amuse van Ossenhaas met Parmezaanse kaas en pijnboompitten

  • Frans, Borrelhapje
  • 0-10 min.
  • Amuse van Ossenhaas met Parmezaanse kaas en pijnboompitten

    Amuse van Ossenhaas met Parmezaanse kaas en pijnboompitten

    Amuse van Ossenhaas met Parmezaanse kaas en pijnboompitten

Een prachtige maar kostbare amuse met pijnboompitjes en Parmezaanse kaas

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Leg op iedere amuselepel wat blaadjes rucola.Bestrijk de ossenhaas licht in met de olijfolie.Maal er verse zwarte peper overheen.Leg op iedere lepel een plakje ossenhaas.Garneer de lepels met de pijnboompitten en de parmezaanse kaas

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marianneoud avatar
marianneoud

Doorsturen

Home Recepten