Amuse van Ossenhaas met Parmezaanse kaas en pijnboompitten

  • Frans, Borrelhapje
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 31-01-2007
  • Amuse van Ossenhaas met Parmezaanse kaas en pijnboompitten

    Amuse van Ossenhaas met Parmezaanse kaas en pijnboompitten

    Amuse van Ossenhaas met Parmezaanse kaas en pijnboompitten

Een prachtige maar kostbare amuse met pijnboompitjes en Parmezaanse kaas

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
  • 100 gr carpaccio van ossenhaas
  • 2 eetl. Bertolli olijfolie Riserva
  • ca 24 pijnboompitten, geroosterd
  • 18 blaadjes rucola
  • Verse Parmezaanse kaas,geraspt
  • zwarte peper, vers gemalen
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Leg op iedere amuselepel wat blaadjes rucola.Bestrijk de ossenhaas licht in met de olijfolie.Maal er verse zwarte peper overheen.Leg op iedere lepel een plakje ossenhaas.Garneer de lepels met de pijnboompitten en de parmezaanse kaas

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

rmdelvoie avatar
rmdelvoie 05-09-2011

Wie houdt er nu niet van carpacio? en dan zo mooi als een amuse opgediend, en zo gemakkelijk te maken. Heerlijk, ik neem het mee. Bedankt, Margrit

yoke43 avatar
yoke43 15-12-2010

Tjonge, ik ga amuse``s zat hebben dit jaar...

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten