1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Garnalen
  5. Een truffel van Garnalen en roomkaas in een jasje van noten

Een truffel van Garnalen en roomkaas in een jasje van noten

Door: marianneoud

  • Frans, Borrelhapje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 31-01-2007

Ingrediënten


100 g Hollandse garnalen
150 g verse roomkaas, op kamertemperatuur
1 el bieslook, fijngeknipt

50 g gepelde pistachenootjes
versgemalen peper



Een prachtige amuse die heel apart is

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Dep de garnalen droog met keukenpapier en hak ze grof. Meng de garnalen in een kom met de roomkaas en bieslook. Breng het mengsel op smaak met peper. Hak de pistachenootjes fijn in de keukenmachine. Vorm het garnalenmengsel tot balletjes ter grootte van een walnoot en wentel ze rondom door de pistachenootjes of bieslook, zodat de balletjes omhuld worden met een dun groen laagje. Leg de garnalentruffels op een schaal en laat ze in de koelkast opstijven



Reacties (4)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top