Een prachtige amuse die heel apart is
Dep de garnalen droog met keukenpapier en hak ze grof. Meng de garnalen in een kom met de roomkaas en bieslook. Breng het mengsel op smaak met peper. Hak de pistachenootjes fijn in de keukenmachine. Vorm het garnalenmengsel tot balletjes ter grootte van een walnoot en wentel ze rondom door de pistachenootjes of bieslook, zodat de balletjes omhuld worden met een dun groen laagje. Leg de garnalentruffels op een schaal en laat ze in de koelkast opstijven
adeline43 01-11-2010
volgens mij een erg lekker hapje,neem hem graag mee.Groetjes, Adeline
emolas 18-04-2010
erg lekker en makkelijk te maken, 1 van mijn gasten zei: alsof er een engeltje op je tong piest! dat zegt genoeg! bedankt voor het recept
heerke1 19-12-2009
Inderdaad eenvoudig klaar te maken maar zeer succesvol.
Bedankt en vr. gr. Erik
rmdelvoie 26-08-2009
Wat een eenvoudig en heerlijk recept, moet ik toch snel eens proberen. Bedankt en groetjes, Margrit