1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Belgische keuken
  5. Bananen, ananasbeursje

Bananen, ananasbeursje

Door: ghislaine1941

  • Belgisch, Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 31-01-2007

Ingrediënten


25 g suiker 120 g bloem 2 eieren 30 cl melk 3 bananen 1 grote ananas en vloeibare honing naar smaak.



Ontdek meer:

Voorbereiding

Maak het pannenkoekendeeg klaar. Meng de bloem, de suiker, de eieren en de melk krachtig en laat 30 minuten rusten.

Bereidingswijze

Snij ondertussen de ananas in kleine stukjes en de bananen in schijfjes.Bak de pannenkoeken. Leg de stukjes fruit in het midden van elke pannenkoek en besprenkel met wat vloeibare honing.Sluit de pannenkoek en maak er een beursje van. Sluit het beursje met behulp van een houten spiesje of een sinaasappelschil.
7. Dien onmiddellijk op.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ghislaine1941
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top