1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Pannekoeken met fijne kruiden

Pannekoeken met fijne kruiden

Door: ghislaine1941

  • Belgisch, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 31-01-2007

Ingrediënten 4 personen


200 g bloem 3 eieren 35 cl melk en een beetje water 25 g boter 4 takjes bieslook 4 takjes peterselie 4 takjes dragon 4 takjes kervel en zout.



Ontdek meer:

Voorbereiding

1. Meng de bloem en het zout in een kom.
Klop de eieren op en giet er beetje bij beetje de melk bij.
2. Laat het pannenkoekendeeg een half uur rusten.

Bereidingswijze

3. Maak de bieslook, peterselie, kervel en dragon schoon en snij ze fijn.
4. Maak een bechamelsaus... Laat de boter op een zacht vuur smelten, en voeg er al kloppend beetje bij beetje de bloem aan toe. Laat 2 minuten bakken en voeg dan de melk toe.
Kruid met peper en zout.
5. Voeg de fijne kruiden toe.
6. Bak de pannenkoeken.
7. Bestrijk ze met de bechamelsaus met fijne kruiden en rol ze op.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ghislaine1941
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top