1. Home
  2. Recepten
  3. Turkse keuken
  4. Pizza
  5. turkse pizza

turkse pizza

  • Turks, Lunch/Brunch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 31-01-2007

Ingrediënten 4 personen




1 ui
150 g feta (Griekse schapenkaas)
150 g rundergehakt
200 g (1 klein potje) tomatensaus voor pasta
4 tarwe(wrap)tortilla‚€ôs
1/2 zakje gemengde sla
met wortelreepjes (75 g)










Een super gerecht

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snipper de ui in kleine stukjes.
snijd de feta in kleine blokjes.

Bereidingswijze

Zet een kleine wok of braadpan op het vuur en laat de pan heet worden. schep het gehakt erin en roerbak het rul en bruin in 5 minuten. schep de uiensnippers erbij en roerbak 3 minuten. roer de tomatensaus erbij en breng de saus al roerend aan de kook. neem de pan van het vuur. zet een koekenpan op het vuur. bak hierin de vier tarwetortilla‚€ôs aan beide kanten 20 seconden. bestrijk elke tortilla met een kwart van de tomaten gehaktsaus. verdeel de sla en de fetakaas over de tortilla‚€ôs. rol de tortilla‚€ôs op en vouw ze dubbel. verpak elke tortilla tot de helft in een servetje, zet ze zo in een beker of kommetje en eet ze
uit de hand op.

Bron

Jumbo



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vincin


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vincin
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top